Program


Csavar Színház - Jóka ördöge

Csavar Színház - Jóka ördöge

Csavar Színház előadása
Zenés mesejáték sok humorral
Kaleidoszkóp VersFesztivál program része
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 25. vasárnap, 11:00


Sok ember legnagyobb keresztje a zsémbes asszony, akitől még az ördög sem tud megszabadítani! De Jókánák, egy jámbor teremtésnek sikerül. Hogy mily módon, kiderül a Csavar Színház legújabb mese előadásából, amely nemcsak zenés, nemcsak humoros, de az interakciót sem nélkülöző játéka bizonyosan felejthetetlenné teszi Arany János ízléses szavait.

A székelyasszony és az ördög című székely népmese ihlette Arany János egyik legnépszerűbb elbeszélő költeményét. Arany, a kétgyermekes családapa, bizony nagy mesemondó volt. A költő kevésbé ismert művét vitte színpadra a CSAVAR Színház a tőle megszokott humorral, csavarral. Az előadás kortalan, a legkisebb beszélni már próbálkozó és a legérettebb, beszédet már sokszor fölöslegesnek tartó nézőink számára egyaránt ajánljuk, igazi családi kikapcsolódást jelent!

Szereplők:
Kiss Szilvia
Gál Tamás

Az előadás időtartama 50 perc

Ajánlatunk


Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

Ajánló


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat