Program


Csillagmozi Hortobágyon - Planetárium

Csillagmozi Hortobágyon - Planetárium

A természet egyik nagyszerű látványossága a gyönyörű csillagos égbolt derült, sötét éjszakákon. Csendesen vonulnak keletről nyugatra a csillagképek, melyek a mai ember számára is csodálatos szórakozást nyújtanak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: augusztus 13. szombat, 19:00

CsillagMozi előadásai – Az Utazó planetárium vetítései Hortobágyon

Időpont: 2022. augusztus 13. ,14:00 - 19:30

Helyszín: HNP Látogatóközpont udvara, parkolás az udvaron

A természet egyik nagyszerű látványossága a gyönyörű csillagos égbolt derült, sötét éjszakákon. Csendesen vonulnak keletről nyugatra a csillagképek, melyek a mai ember számára is csodálatos szórakozást nyújtanak.

Ön is szeret a csillagos ég alatt ábrándozni? Érdeklik az égbolton megfigyelhető jelenségek mögött rejlő természeti törvények? Szeretné jobban megérteni az égbolton megfigyelhető égi "tüneményeket"?

A „Hullócsillagok éjszakája Hortobágyon” rendezvény keretében ismét ellátogat a Csillagoségbolt parkba az Utazó planetárium. Lelkes csillagászaik tolmácsolásában az Ön szeme láttára elevenedik meg az éjszakai égbolt.

Élje át velünk a titokzatos Univerzum rejtelmeit! Várjuk Hortobágyon!

Műsor (kb. 25-40 perces vetítés blokkok):

14.00; 15.00; 16.00; 17.00; 18.00; 19.00 órai kezdéssel 

Műsor előzetes: Szimat kapitány kalandjai az űrben, Bolygóutazás – a Naprendszer felfedezése, A Nap - Életadó csillagunk, Elképesztő világegyetem; Utazás távoli világok felé: bolygóközi odüsszeia – Részletes műsortervünket keress majd honlapunkon és a jegyvásárlási felületen!

A planetáriumi vetítésekre előzetes jegyfoglalással biztosítsa helyét!

Programot esős idő esetén is megtartjuk!

Bővebb információ:

Tel.: 52/589-000 (hétfő kivételével 9.00-17.45)

A mi csillagunk a Nap – távcsöves megfigyelés, Nap-bemutatás

Időpont: 2022. augusztus 11-12-13-14. 17.00 – 18.00

Helyszín: HNP Látogatóközpont főbejárata előtti tér

Részvételi díj: Ingyenes program!

Tudta-e, hogy fényes nappal is láthatóak a csillagok? A földi élet nem képzelhető el a mi csillagunk, a Nap nélkül. A Napot fényes nappal egy speciális távcső segítségével tudjuk megfigyelni. A Perseidák meteorraj kapcsán Hortobágyra érkező esti csillaghullást megfigyelni vágyók számára remek lehetőség, kiegészítő program a Nap megfigyelése amatőr csillagászok közreműködésével.

A programok este kezdődnek mindenütt egy előadással, majd lézeres szabad égbolt kémlelés és bemutatás, valamint hullócsillag számolás vár a résztvevőkre. Napközben Napmegfigyelés, ill. a 4 napos esemény két napján pedig az Utazó planetárium előadásai segítségével lenyűgöző vetítések tárják a világűr csodáit kicsik és nagyok elé.

A programok időjárásfüggőek és előzetes jelentkezés és jegyvásárlás szükséges!

Kérünk minden érdeklődőt, szúnyogriasztót, illetve az időjárásnak megfelelő ruházatot hozzon magával.

Minimum létszám 10 fő, maximum létszám 40 fő.

A program kezdete: 17.00

A program vége: 18.00

Ajánlatunk


Gótikus musicalként szokták emlegetni ezt a különleges zenei ínyencséget. Robert Louis Stevenson klasszikus rémregényének színpadi adaptációja egyaránt szól a bennünk lévő jó és gonosz küzdelméről és a szerelem kiismerhetetlen természetéről. Legfőbb kérdése az, hogy bemerészkedhet-e az ember és az emberi tudomány Isten felségterületére.

Lassan negyven éve, hogy elkezdtem írni a szövegeket, majd Póka Egon neki látott a megzenésítésnek. Kőbányai konyhájukban, akusztikus gitáron mutatta meg és ott, helyben raktuk össze a dalokat.

Ajánló


Orosz karakterek jelennek meg a BFZ koncertjén három olyan szerzőtől, akik számára nem volt könnyű a komponálás. Ljadovot a szorgalom…

Színes és egyre gyorsabban változó a jelenkor táncművészeti színtere. Folyamatosan új és újabb kihívásokra készíti fel tehát növendékeit és hallgatóit…

A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat