Program


Csodaláda

Csodaláda

Kápráztató csodákkal vár a Fővárosi Nagycirkusz új műsora!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 31. vasárnap, 15:00

Karácsony közeledtével egyre nő szívünkben a várakozás a csodára, az égi ajándékra, a szeretet beteljesedésére, a fényesség megszületésére. A gyermekek kíváncsian, izgalommal telve figyelik a fa alatt felbukkanó ajándékokat, amelyek kalandos, szórakoztató játékokat ígérnek. A Fővárosi Nagycirkusz téli, Csodaláda című műsora elhozza nekünk a karácsony csodáját!

A Fővárosi Nagycirkusz cirkuszi csodaládája is megannyi titkot rejteget, világhírű, fesztiváldíjas műsorszámok repítik el a közönséget egy olyan varázslatos világba, amelyben a béke, az egyensúly, a játékosság, a bizalom, s nem utolsó sorban a humor éppúgy megjelenik, mint a lehetetlen feletti győzelem, az emberi teljesítőképesség határain túli diadal.

Szédületes levegőszámok, lenyűgöző mutatványok, bámulatos trükkök, barátságos kutyák és lovak várják a nagyérdeműt, akiket a világ egyik legjobb bohócpárosa kalauzol végig az előadáson.

A Franke & Franke komikus duó a Svédországban, Svájcban, Oroszországban, Olaszországban, Ukrajnában, Kínában és Monacoban megrendezett nemzetközi cirkuszfesztiválokon is rangos díjakat nyert. 2011-ben Anton lett az Év Bohóca Oroszországban.

Magyarországon először kísérlik meg egy, a cirkuszokban szinte alig látható zsáner, a jojó bemutatását Shu Takada hatszoros jojóvilágbajnok japán művész segítségével. 

A Vietnámból érkező De Tru csoport tagjai egymás fején egyensúlyozva mutatják be lélegzetelállító perzs számukat, az orosz Mikhail Dneprovsky által porondra álmodott, lenyűgöző Antik című magasdrót-produkció izgalmas pillanatokat varázsol a manézsba. Afrika pergő ritmusára mutatja be szédületes duplaszaltóit ikária számában az etióp testvérpár.  

Magyar fiatalok is lehetőséget kapnak a bemutatkozásra, két tradicionális cirkuszi dinasztia gyermeke, a mindössze 13 éves Kraj Tifani levegőszámmal, a 14 éves Wertheim Deniel zsonglőrprodukcióval mutatkozik be a Fővárosi Nagycirkusz porondján. A fellépések mellett a Baross Imre Artistaképző Intézetben folytatják tanulmányaikat.

A Csodaláda című műsor, amely még számos titkot rejteget a nagyérdeműnek, 2023. október 18-tól látható a Fővárosi Nagycirkuszban.

Karácsonykor az ember mindig hisz egy kissé a csodában, nemcsak te és én, hanem az egész világ, az emberiség, amint mondják, hiszen ezért van az ünnep, mert nem lehet a csoda nélkül élni.” Márai Sándor

Ajánlatunk


A Rumini a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének, Berg Juditnak a legismertebb műve, melyet évről-évre több ezer magyar gyerek olvas kötelező irodalomként az alsó tagozatban.

Ajánló


Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a…

Cordelia O’Neill néhol szívmelengető, máskor szívfacsaró kétszereplőse biztos kézzel vezet végig bennünket egy nagy megpróbáltatás elé állított párkapcsolat lentjein és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat