Program


Csokibár: Moha és Páfrány téli kalandjai

Csokibár: Moha és Páfrány téli kalandjai

Zenés bábelőadás Václav Cvrtek meséje alapján az Ákom Bákom Bábcsoport előadásában.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. január 30. vasárnap, 10:00

A kakukkos óra az oka mindennek, mert elhozta a tavaszt és vége a téli szunyókálásnak. Mi lenne, ha visszatekernénk télre az órát?- gondolja Moha. Ezzel kezdődik a bonyodalom, amelynek során az óra eltűnik, a tél marad és vele együtt a nátha, a csipkebogyó tea és a Karácsony, amelyhez nem is olyan egyszerű vidám vendéget és szép fenyőfát találni. Ebben segítenek barátaik: Napocska, Tyúkanyó, valamint Mókus – és az előadás végére még a kakukkos óra is előkerül.

Ajánlatunk


Több, mint 2 évtized – több, mint 600 előadás – 12 Jászai-díj jelölés – 43 orvosi beavatkozás (1 sikeres) – 17 jegyszedő nyugdíjazás – 2 színház bezárás Előadás hossza: 130 perc Felvonások száma: 1

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy mit keresnek benne tündérek? Az előadás során erre is fény derül!

Ajánló


Ezen az estén az író a színész testét ölti magára.

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja…

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat