Program


"CSÓKKOKTÉL" - FENYŐ MIKLÓS koncert

"CSÓKKOKTÉL" - FENYŐ MIKLÓS koncert

Fenyő Miklós a 60-as évektől a rock & roll elsőszámú, és utánozhatatlan hazai nagykövete. Mára már a budapesti nyári programok egyik kiemelkedő eseményének számít a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon megrendezésre kerülő Fenyő koncert.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 31. szombat, 20:00

Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy idén nyáron ez lesz a 22. rock & roll koncertje aminek címe: „CSÓKKOKTÉL„. 

Fenyő Miklós minden évben, hihetetlen forró hangulatú teltházas koncertjeivel ajándékozza meg a közönségét.  Már szinte hagyomány, hogy a koncertek vége minden alkalommal fantasztikus karneváli hangulatban ér véget, ahol a közönség felállva táncol, rockyzik az előadókkal együtt.

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


A Jó estét nyár, jó estét szerelem a magyar zenés színházi irodalom egyik legkülönlegesebb, egyben legsikeresebb darabja. Ősbemutatója óta igazi…

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat