Program


Csoportterápia

Csoportterápia

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. március 23. csütörtök, 19:10

Adott egy kultúrház, ahová áthelyezték a terápiát. Adott hat ismeretlen ember, hat személyiségzavar és egy meg nem érkező helyettesítő orvos. Mennyit hazudhatunk magunkról önmagunknak és másoknak azért, hogy túléljünk, megfeleljünk, beilleszkedjünk, hogy észre vegyenek, hogy befogadjanak, hogy szeressenek? Megéri-e felvállalni magunkat azért, hogy helyre billentsük az életünket? A válasz nem nagy titok: IGEN. Ezt boncolgatja fergeteges humorral az elmúlt évek legsikeresebb magyar musical komédiája… pardon: mjúzikel kámedije. Szente Vajk, Galambos Attila és Bolba Tamás díjnyertes alkotását, ahol eddig bemutatták, ott évekig műsoron is maradt. Garantált a nevetés, a jó zene és egy nagy adag önvizsgálat! Szóval a színházjegye mellé egy ingyenes terápiát is kap! Ellenállhatatlan ajánlat!

(14 éven aluliak számára nem ajánlott!)

I. helyár 4.000 Ft
II. helyár ELFOGYOTT

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Ajánló


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat