Program


De hol van a Mikulás? - Marica Bábszínháza

De hol van a Mikulás? - Marica Bábszínháza

Mese a szívünk álmairól, a hófödte dombok lakóiról. Mese arról, hogy mi a valódi ajándék, s hogy vajon miféle meglepetés lapul a dobozok mélyén.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 5. vasárnap, 10:00

December! Végre itt az ünnepek hónapja!
Mikulás, karácsony és a szilveszter.
S ha még a hófelhők is mind ide gyülekeznek, szívünkbe költözik a csodák izgalmas érzése tele játékkal, vággyal, örömmel.

Mese a szívünk álmairól, a hófödte dombok lakóiról. Mese arról, hogy mi a valódi ajándék, s hogy vajon miféle meglepetés lapul a dobozok mélyén.

Együtt minden, hidd csak el,
Fazék, répa hóember,
Doboz, masni és kalács,
De hol van a Mikulács?

Az előadás hossza 50 perc.
4 éves kortól ajánlott.

Tárnok Marica bábművész színészként kezdte pályafutását. Tagja volt a Független Színpadnak, a Gergye Krisztián Társulatnak, játszott a tatabányai Jászai Mari Színházban, a Budapest Bábszínházban és számos független kortárs társulattal is dolgozott. Dráma- és múzeumpedagógiai programokat, dráma- és bábjáték foglalkozásokat vezet. A Bethlen Téri Színházban már találkozhatott vele a közönség mint kortárs táncos, színész, bábművész, rendező, tartott foglalkoztatót, kézműves foglalkozást, színházi „kulisszajárást”.

 

Ajánlatunk


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat