Program


DEBRECEN VÁROS BORAI- HOLDVÖLGY BIRTOK

DEBRECEN VÁROS BORAI- HOLDVÖLGY BIRTOK

Az előző évtizedek két talán legizgalmasabb nyári szabadtéri programjának fúziója, a Debreceni Bor-és Jazznapok osztatlan közönségsikert arat Debrecenben.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 5. csütörtök, 19:00

Exkluzív borkóstolók keretében megkóstolhatjuk Debrecen Város Borait, illetve a nyertes pincészetek borászaival is találkozhatunk (védettségi igazolvány kötelező). Az előző évtizedek két talán legizgalmasabb nyári szabadtéri programjának fúziója, a Debreceni Bor-és Jazznapok osztatlan közönségsikert arat Debrecenben. A Nagyerdő megújult környezetében, a Békás-tó partján született újjá a legrégebbi folyamatosan működő hazai jazzfesztivál, (az első 1972-ben volt) és a Borkarnevál (az első 2000-ben volt) együttes megrendezéséből a Debreceni Bor-és Jazznapok, amely 2015 óta a hazai gasztrokulturális programkínálat élvonalát képviseli. 

A borbemutatón való részvétel külön jegyvásárláshoz kötött.

A Holdvölgy 28 hektáron gazdálkodik. Birtokuk Tokaj-Hegyalján, Mád legkiválóbb területein, 7 különböző dűlő 27 parcelláján terül el. Az érlelő pince összesen 1,8 km hosszú járataival a környék egyik legrégebbi és leghosszabb pincerendszere, amelynek egyes részeit már a XV. században elkezdték megépíteni. 

Parcelláik területi szétszórtsága még dűlőn belül is egyedi karakterű borok alkotására ad lehetőséget. Környezettudatos szőlőművelést folytatnak, amelybe folyamatosan az ökológiai termelés egyre több elemét integrálják. Fontos számukra a hiteles, minőségi szőlőtermesztés a teljes vegetációs időszakban. Ez a kiváló minőségű bor megszületésének alapja. 

Ha kíváncsiak vagytok, bővebben hallhattok még a borászatról, borokról a tulajdonostól!

A kóstolók moderátora Kovács Pál, Debreceni Borozó felelős lapkiadója, a Borászok Barátja 2019 díj nyertese.

Az egyes borbemutatók 60-80 percig tartanak, a borászatok 6 féle borának kóstolásával.

Az egyes bemutatókon legfeljebb 25 fő vehet részt.

Ajánlatunk


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat