Program


Depeche Mode: Spirits in the Forest

Depeche Mode: Spirits in the Forest

angol koncertfilm, 95 perc, 2019
angol nyelven, magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 21. csütörtök, 21:00

Rendező: Anton Corbijn

Főszereplők: Dave Gahan, Martin Gore, Andrew Fletcher

 

2017-2018-ban a Depeche Mode Global Spirit nevű turnéjával bejárta az egész világot, 115 koncertet adtak összesen több mint 3 millió néző előtt. Az együttes legújabb koncertfilmje, a művészi igényességgel rögzített és vágott Depeche Mode: Spirits in the Forest valójában több, mint koncertfilm: a Global Spirit turné legutolsó állomásán, a berlini Waldbühne erdőkkel körülölelt színpadán felvett, kirobbanóan energikus koncertjelenetek mellett személyes hangvételű dokumentumrészleteket is láthatunk, hat különleges Depeche Mode rajongó szülővárosából. Az ő megindító történetükön keresztül feltárul, hogy miként tudott a zenekar népszerűsége töretlenül növekedni közel negyven éve tartó karrierjük során, valamint megtapasztalhatjuk a zene nyelvtől, lakóhelytől, nemtől, kortól és körülményektől független közösségépítő erejét is, amely sokakat átsegített életük nehéz időszakain.

A lenyűgöző képi világú film díjnyertes rendezője, Anton Corbijn videoklip-rendezőként már 1986 óta dolgozik együtt a zenekarral. A DM mellett számtalan emlékezetes klip fűződik a nevéhez, többek közt a U2, Nick Cave and the Bad Seeds, Bryan Adams, Red Hot Chili Peppers, Metallica, Coldplay zenekaroktól is. Új egész estés koncertfilmjében nemcsak a Depeche Mode élő fellépések páratlan energiáját mutatja be a nézőknek, hanem azt is, hogy milyen hatást gyakorolt a rajongók életére az együttes zenéje.

Ajánlatunk


A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Az egyszerre szívszorító és mulatságos tragikomédiában két, egymástól távol élő nővér, az egykor szépségükről elhíresült Szkalla-lányok sokszínű, sokféle dinamikájú küzdelmét látjuk az idő múlásával, a méltósággal viselt öregedésért, a külvilág figyelméért, az emberi kapcsolatok megtartásáért.

Ajánló


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat