Program


Dés András Trió

Dés András Trió

Dés András közismerten az egyik legaktívabb figurája a hazai jazzéletnek, aki ütőhangszeresként és szerzőként számos zenekarban működik közre. Saját, szokatlan felállású triójával - két akusztikus gitáros kíséretében - cizellált, ízléses kamarazenét játszik.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 27. csütörtök, 18:30

Fenyvesi Márton - gitár,ifj. Tóth István - gitár
Dés András - ütőhangszerek. A koncert az NKA Hangfoglaló Programja támogatásával valósul meg.    Fenyvesi Márton - gitár,ifj. Tóth István - gitár
Dés András - ütőhangszerek

Dés András közismerten az egyik legaktívabb figurája a hazai jazzéletnek, aki ütőhangszeresként és szerzőként számos zenekarban működik közre. Saját, szokatlan felállású triójával - két akusztikus gitáros kíséretében - cizellált, ízléses kamarazenét játszik. Oldott, ugyanakkor rendkívül fegyelmezett előadásaikból sugárzik a kompozíciókkal való közös játék, a koncentrált egymásra figyelés és az improvizálás öröme.

„Ez a zene nem törődik műfaji határokkal, miközben sikerrel kerüli el a műfajok keresztezéséből gyakorta származó genetikai hibákat; folyamatosan keresi az újat, de az ismerős zenei elemek használata révén jóleső akusztikai otthonosságot teremt a hallgató számára; és árad belőle a lelkesedés, még a legkomolyabb pillanatokban is azt üzenve, hogy nincs csodálatosabb dolog a zenénél. Ami Dés András esetében viszonylag egyszerű áttéttel lefordítható arra, hogy nincs csodálatosabb dolog az életnél. A nehézségek ellenére, vagy éppen azokkal együtt. A lemez hallgatója számára mindez egyszerűen annyit tesz, hogy ezt a zenét egyszerűen jó hallgatni.” Fazekas Gergely

„A zenészek kreativitása oly erős, hogy nem látjuk, lehetne-e még bármit is hozzátenni ehhez a trióhoz. A zenekarvezető személyében pedig jelenleg az egyik leginvenciózusabb ütőhangszeres művésszel van dolgunk, és nem csak Magyarországon. Egész játéka dallamközpontú, szinte ürügy csupán, hogy hangsúlyozza a gitárok hangjait. Ebben a teljesen szabad és nyitott megközelítésben a zene evidencia, s a harmónia a szerző számára oly fontos tolerancia manifesztálódása.” Raphaël Benoit, Citizenjazz

Ajánlatunk


A muzsika hangja a zenés színházi irodalom egyik legsikeresebb darabja, amelyből világhírű film is született, a benne szereplő dalok pedig egytől egyig slágerré váltak. Üde, életigenlő, egyszerre bájosan szórakoztató és mélyen humánus történet szeretetről, családról, összetartásról – és persze szerelemről. Igazi gyöngyszem!

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat