Program


Dés-Geszti-Békési: A dzsungel könyve
7

Dés-Geszti-Békési: A dzsungel könyve

A Gödöllői Fiatal Művészek Egyesületének előadása

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. július 28. vasárnap, 20:00

Idén ismét benépesül a gödöllői erdő, és július végén két alkalommal lesz látható a korábbi években már nagy sikerrel bemutatott „A dzsungel könyve” musical a Gödöllői Erdészeti Arborétumban. Az előadás egy igazán autentikus környezetben kerül bemutatásra, mely egyetlen épületben, színházban sem reprodukálható. A nézők egy rövid erdei sétával érik el a színpadon, és már ezen az útvonalon gondoskodnak a "dzsungelérzésről" ütőhangszeres fiatalok, megadva az alaphangulatot. A nézők valódi erdei környezetbe csöppennek, a díszletet maga az Arborétum jelenti a fáival, dombjaival, a kilátszó gyökerekkel, sziklafallal, a völgyön átívelő fahíddal, és ehhez társulnak még az erdő hangjai (madarak, rovarok, szél), megteremtve az igazi "dzsungelhangulatot". Ezt fokozza a rendezés is, amely kihasználja és bejátssza a hely adottságait. A nézőtér melletti domboldalon lehet majd látni fákon csüngő majmokat, leereszkedő farkasfalkát, sőt a tigrisüvöltés is az erdő mélyéről érkezik. A völgy akusztikája, a visszaverődő és beszűrődő hanghatások is különleges módon növelik a nézői élményt. Így szinte elérhető közelségbe kerülnek a nézőkhöz a történések, mindenki saját maga is részese lesz az előadásnak. A szervezők az arborétum színpadát megemelik, így valamennyi nézőtéri sorból jó rálátás nyílik az eseményekre. A színészek mind mozgásban mind hangokban megtalálják az átmenetet az állat és az emberi karakterek között. Az előadás és a rendezés a felhőtlen szórakoztatás mellett az arra fogékonyaknak igen komoly és aktuális gondolatokkal is szolgál.
Balút, a dzsungel "tanítómesterét" Pálfalvy Attila, a Budapesti Operettszínház művésze, a "nevelőnőjét" (Bagira) Miklós Krisztina, míg Csilt, a dzsungel "plébánosát" Bródy Norbert alakítja. A "polgárság" farkasok megbecsült és irányadó vezetője Akela (Békefi László), amíg a "maffiavezér" Sír Kán (Géczi András) le nem váltja. A darabot a felnőtté válás történeteként is szokták emlegetni, így Mauglit a szokásoktól eltérően nem egy felnőtt, hanem egy kamasz, Monori Dominik alakítja, aki többek között a Budapesti Operettszínház több darabjában és az óriási nézettséget hozó Kincsem című filmben is megmutatta tehetségét. Érdekessége még az előadásnak, hogy kis Mauglit és a farkaskölyköket 4-5 éves óvodások személyesítik meg, és összesen több mint 40 szereplő áll színpadra.
A jelmezek Molnár Szilvia tervei alapján készültek, és azok színei nagyon egyedi módon jellemzik a karaktereket. Az előadás rendezője Horváth Zoltán.
További információ a www.facebook.com/gofme oldalon.

Ha az internetes jegyvásárlás során valami problémát észlel, az Interticket segít Önnek;telefonon: (1) 266-0000, 30/2929-253; e-mailben: interticket@interticket.hu

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

zenés party két részben

Ajánló


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat