Program


Dobó Kata: A belső külsővé válik

Dobó Kata: A belső külsővé válik

Dobó Kata érkezik, hogy elmesélje nekünk, milyen csatákat vív az életében, és beszél arról is: a legnagyobb küzdelmet saját magával vívja.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: május 14. kedd, 19:00

Dobó Katát nagysikerű színésznőként mindannyian ismerjük.

Láttuk ragyogni a filmvásznon és színpadon is- de vajon ez a karrier valóban a csillogásról szól? Vajon az élete olyan gondtalan és könnyed, mint amilyennek a nézőtérről gondoljuk?

Dobó Kata érkezik, hogy elmesélje nekünk, milyen csatákat vív az életében, és beszél arról is: a legnagyobb küzdelmet saját magával vívja.

Coachként mások lelki támasza, miközben egyre tudatosabban halad a saját lelki útján is. Amikor a belső külsővé válik- Dobó Kata előadása.

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Május 18-án szombaton Győrszentivánra érkezik a Boney M. és Liz Mitchell.

Ajánló


A Lóvátett lovagok Shakespeare legjátékosabb komédiája. Naná, hogy több mint 246 szójátékot tartalmaz – ott van mindjárt a címe!

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Szikora Róbert az R-GO énekese, frontembere, a Csikidám stílus magyarországi megteremtője, 2024. augusztus 3-án a Tokaj Fesztiválkatlan nagyszínpadán lép fel…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat