Program


Dr. Csernus Imre előadása - Papucs legyek vagy szabad ember?

Dr. Csernus Imre előadása - Papucs legyek vagy szabad ember?

Csernus doki előadása – “Papucs legyek vagy szabad ember? Párkapcsolati konfliktusaink a Nő, és a Férfi szemszögéből is.”
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 26. szerda, 18:00

Dr. Csernus Imre nem hisz abban, hogyha egy ember belesétál egy gödörbe a saját lábán, abból nem tudna kisétálni, szintén a saját lábán. Ezért nem hisz abban, hogy vannak reménytelen esetek. Szerinte nincsenek. Mindig van kiút.

Előadásában beszél arról, mit vár el egy nőtől a társadalom, a család, a barátok. Szót ejt arról, kinek és miért kell megfelelnünk különböző szerepekben (anyaként, apaként, feleségként, férjként, dolgozóként).

Csernus doki beszélt arról, mit várhatunk tokaji előadása kapcsán.
„Nagyon sok ember él párkapcsolatban, miközben nem tudják, hogy a belső bizonytalanság kizárja a párkapcsolat létét” – mondja. „A legtöbb ember a biztonságra törekszik a párkapcsolatban, ami nem a boldogság szimbolikája”- folytatja. „Önmagunkból „kibányászni” azt, ami nem tetszik, fájdalmas és kemény munka.”

Csernus doki 2016 után újra visszatér a Katlanba. Ön bevállalja az előadását?

Ajánló


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat