Program


Dr. Vekerdy Tamás: Jól értem a gyerekemet? Mi állhat az adott jelenség vagy probléma hátterében?

Dr. Vekerdy Tamás: Jól értem a gyerekemet? Mi állhat az adott jelenség vagy probléma hátterében?

Dr. Vekerdy Tamás Jól értem a gyerekemet? Mi állhat az adott jelenség vagy probléma hátterében? című előadása április 1-jén, hétfőn 18 órakor.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 1. hétfő, 18:00

Vekerdy Tamás felteszi az első nagy kérdést, miszerint létezik-e nevelés, szükséges-e a szó szoros értelmében, és meg is válaszolja, hogy hiteles együttélés van, az az, ami meghatározó. Felhívja a szülők figyelmét arra, hogy ügyeljenek, mit mutatnak a gyermek felé, mert a gyermek bizony másol, és átveszi a szülő rezgését. Ha ő feszült, és szorong, akkor az a gyermekre is kihat.
A gyermekünkkel mindenről lehet beszélni, sőt kell is, nyilván az ő szintjén. A kommunikációnkkal tudjuk megteremteni a bizalmat.

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat