Program


East Gipsy Band: Bridge of Cultures / CAFe 2018

East Gipsy Band: Bridge of Cultures / CAFe 2018

Lemezbemutató koncert
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 8. hétfő, 20:00


Az East Gipsy Band a hazai jazzélet meghatározó generációit és a roma népzene csillagait egyesíti. A zenekar muzsikája eleven bizonyítéka annak, hogy a roma zenei hagyománynak és a jazznek valóban létezik újszerű és izgalmas fúziója.

A szenzációs csapat már számos országban turnézott, és eljutott Kanadába, valamint az Egyesült Államokba is, hatalmas sikert aratva a legendás New York-i Blue Note-ban és a Detroiti Jazzfesztiválon.

A formáció hét év után jelentkezik új lemezzel, Bridge of Cultures címmel, melynek műsora kontinenseket és embereket köt össze. A dalok egy mozgalmas, őszinte világba, a feltétel nélküli szeretet otthonába repítik hallgatóságukat.

Ajánlatunk


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat