Program


Ederlezi / Haragonics Zalán-Maczák Ibolya

Ederlezi / Haragonics Zalán-Maczák Ibolya

(Haragonics Zalán – Maczák Ibolya)
Előadás ideje: kb. 40 perc, szünet nélkül
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 19. hétfő, 19:00

Ederlezi ünnepén hagyományosan az életről, a halálról, az újjászületésről és a szerelemről emlékeznek meg. Ekkor kezdődik a tavasz, ekkor kelnek útra a vándorok. Indulnia kell Perhannak is – és közben találkoznia gazdagsággal, szerelemmel, élettel és halállal. Döntenie álmokról, hűségről, becsületről. Ahogy valamennyiünknek.
Az előadás megkapta a Magyar Szín-Játékos Szövetség arany minősítését, Haragonics Zalán pedig a tiszaújvárosi MANÉZS Fesztivál fődíját. A balassagyarmati ISZN fesztiválon Maczák Ibolya dramaturgiai és rendezői különdíjat, Haragonics Zalán Arany Maszk díjat nyert. A budapesti II. Vallai Péter Kortárs Előadóművészeti Fesztiválon előadásunk III. helyezést ért el.

Játssza: Haragonics Zalán
Rendezte: Maczák Ibolya

Ajánlatunk


keserves bohózat két részben

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

A Vivace Táncforgatag 6 budaörsi sportegyesület és 300 táncos részvételével kerül megrendezésre 2024 június 1-én, 18 órai kezdettel a RaM-Art Színházban.

Ajánló


Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat