Program


Égnek a begóniák - Kapucsengő #KuglerArt

Égnek a begóniák - Kapucsengő #KuglerArt

Az előadás Csinszka házasság előtti és alatti leveleiből, naplóbejegyzéseiből és verseiből válogat, hogy megmutassa azt a nőt, aki sosem teljesedhetett be a kor költőzsenije mellett.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 11. péntek, 19:00

Égnek a begóniák
#kapucsengő

„Játékaim összetörtem. Páncélom egy bohócsapka. Nő vagyok – nem író. Asszony. Értelmes és gyerektelen. Nem meddő nő, csak gyerektelen. Olyan, akiben túl sok volt a felelősségérzet és túl sok volt a gyávaság egy új emberélet megteremtésére. Magam gyereke maradtam. Kortalan, kicsit céltalan, felnevelhetetlen gyerek. Remélem, nem érem meg, hogy öregasszony legyek.” (Boncza Berta)
Csinszka (Boncza Berta) egy svájci lányintézetből írta leveleit – Ady Endrének. Verseket küldött neki bírálatért, tétova volt, a válaszban nem bízott, de „nemes idegjátékának rakétái” lenyűgözték a költőt. Írt, rajzolt, fotózott. Az előadás Csinszka házasság előtti és alatti leveleiből, naplóbejegyzéseiből és verseiből válogat, hogy megmutassa azt a nőt, aki sosem teljesedhetett be a kor költőzsenije mellett.

Előadja: Sztarenki Dóra
Zene: Márkos Albert
Jelmez: Szlávik Juli
Boncza Berta naplójából, visszaemlékezéseiből és verseiből Tóth Réka Ágnes rendezte

A KuglerArt Szalonnal közös program.

Ajánlatunk


A magyar XX. század és a bécsi klasszika között osztja meg hangversenyének műsorát a Nemzeti Filharmonikus Zenekar a Kocsis bérlet harmadik estjén.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Izgalmas műsorral várja a közönséget a Nemzeti Filharmonikus Zenekar és vendége, a hegedűművészként és karmesterként egyaránt pódiumra lépő francia muzsikus,…

19:00 Kapunyitás 20:00 Beton.Hofi 22:00 Krúbi Beton.Hofi Rap Artist Krúbi háromszoros Fonogram-díjas énekes, rapper, zeneszerző, szövegíró. Első dalában, a 2017…

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat