Program


Egy nap Mádon - Varga Dávid Quintet

Egy nap Mádon - Varga Dávid Quintet

A zenekar célja, hogy a közönséget elrepítse a Swing korszak világába. Frank Sinatra és Tony Benett által énekelt híres dallamok ékesítik a zenekar repertoárját.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 18. szerda, 21:00

Egy nap Mádon - Varga Dávid Quintet

Varga Dávid 2015-ben a TV2 Ének iskolája című műsorának döntőse volt. Ugyanebben az évben a Talentum és a Berklee College of Music versenyén is előkelő helyezést ért el. Gyerekkora óta meghatározó szerepet tölt be a zene. Dudás Bea és Pély Barna tanítványa volt, a Liszt Ferenc Zeneművèszeti Egyetemen végezte el tanulmányait Lakatos Ágnes, Berki Tamás és Urbán Orsolya kezei alatt. Lehetősége volt olyan művészekkel egy színpadon állni, mint például Bobby McFerrin, Quincy Jones, Richard Bona, Dee Dee Bridgewater, John Clayton, Andreas Varady, Alfredo Rodriguez, Vula Malinga. Idén a zenekarával sikerült megnyerniük a közönségszavazás díját, a Müpa által megrendezett Jazz Showcase versenyen.

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Közjegyző az emeleten - a csavaros vígjáték Moravetz Levente remekül összehozta a korábbi televíziós szappanopera-szereplőket (Szőke Zoltán és Gyebnár Csekka – Barátok közt; valamint Madár Veronika és Suhajda Dániel – Jóban Rosszban) ebben a különleges vígjátékban.

Godfrey Reggio, a kísérletező szellemű amerikai rendező 1982-ben készítette el Koyaanisqatsi című filmjét, amely az új iránt fogékony közönség köreiben kultikus alkotássá vált. A cím a hopi indiánok nyelvén annyit jelent: Kizökkent világ - ezzel a címmel forgalmazták a filmet annak idején Magyarországon is.

Ajánló


Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

A Beautiful Confusion ZÓRA váratlan, de intenzív feltűnésének címe is lehetne akár. A kaliforniai születésű és részben ma is Amerikában…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat