Program


Egy nap Mádon - Zagyva Banda

Egy nap Mádon - Zagyva Banda

A Zagyva Banda repertoárjában a Kárpát-medence magyarságának és más nemzetiségeknek – köztük a románság, szlovákság és a cigányság – a népdalai és táncmuzsikái is szerepelnek, ebből kap ízelítőt a kedves közönség!

Egy nap Mádon - Zagyva Banda

A Zagyva Banda a hazai fiatal muzsikusgeneráció meghatározó zenekara, mely 2002-ben alakult Turán. Tagjai a magyar népzene elkötelezett művelői. Az elmúlt 10 évben több, mint húsz egész estés néptáncműsor zenei alkotói és kísérőzenekara voltak. Diszkográfiájuk 10 lemezt jegyez. 2014-ben Pest megye kultúrájáért díjban részesültek.

A zenekar két tagja Junior Príma díjas közművelődés és népművészet kategóriában (2017,2016). A külhoni magyarság gyakori vendégei, 2015 óta az Észak - Amerikai Diaszpórában végeznek kulturális missziót. Repertoárjukban a Kárpát-medence magyarságának és más nemzetiségeknek – köztük a románság, szlovákság és a cigányság – a népdalai és táncmuzsikái is szerepelnek, ebből kap ízelítőt a kedves közönség! Koncertjeik során a magas színvonal mellett a jó hangulat is garantált. Felcsendülnek dallamok Kalocsa, Szatmár, Mezőség, Kalotaszeg, Küküllő-mente és Felcsík vidékéről.

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a…

A valaha ünnepelt színésznő a nagy visszatérésre készül. Következő bemutatójának ifjú szerzője rendkívül…


Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat