Program


Egyensúlyvesztéstől az új egyensúlyig! Pál Feri ONLINE előadása

Egyensúlyvesztéstől az új egyensúlyig! Pál Feri ONLINE előadása

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. február 21. vasárnap, 23:00

Egyensúlyvesztéstől az új egyensúlyig! - Pál Feri atya, mentálhigiénés szakember előadása a házasság hete részeként.

Február 12. 18.50 - február 21.23.00 online. 

Jegyvásárlás: https://online-ujkk.jegy.hu/#/event

Pál Ferinek, katolikus pap volta ellenére fontos, hogy az előadásai semlegesek legyenek, hiszen bárki részt vehet rajtuk, és nem kell semmilyen vallási, ideológiai elvárásnak megfelelnie.  Előadásaira jellemző a strukturáltság és az érintett szakirodalom intenzív használata, valamint a közvetlen, gyakran csapongó, humoros történetek mesélése és impro stílus. A "pálferi" jelenséget, ha valaki egyszer megtapasztalja, könnyen függővé válik. Nehezen megszerzett egyensúlyunkat könnyen elveszíthetjük, aminek oka lehet valamilyen külső történés, változás, trauma, de akar belső átalakulás is, amelyet nem mi kívántunk, is tehetetlennek érezzük magunkat vele szemben. Ami volt, elmúlt, most pedig nem tudjuk, merre tovább. Ez az állapot érthető módon nagy bizonytalansággal, stresszel, gyakran bénult rémülettel jár együtt. Az egyensúlyvesztés azonban nem tragédia, csupán átmeneti időszak két életszakasz között, de lehet, belőle akar tragédia is, ha félreértjük, és kétségbeesésünkben rossz válaszokat adunk rá. Vajon mibe kapaszkodhatunk a nehéz, képlékeny időszakokban? Miből meríthetünk ilyenkor erőt? Milyen módszereket, technikákat érdemes kipróbálni? Mi segítheti a tájékozódásunkat? Miként fejezheti ki a testünk tünetek, betegségek formájában a káros egyensúlyt? Mikor és miért lehet hasznos az egyensúlyvesztés? Hogyan indulhatunk kifelé a káoszból?

Jegyértékesítés online-ujkk.jegy.hu

Ügyfélszolgálati elérhetőség: online@interticket.hu

Előadás helyszíne: Ifjúsági Ház – Online tér

 

Felvétel ideje: február 4. 11.00

Ajánlatunk


A BFZ áprilisi Haydn–Mozart-koncertje a márciusi műsor párjának tekinthető.

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat