Program


EKMK KARÁCSONY- GÁJER BÁLINT KONCERTJE

EKMK KARÁCSONY- GÁJER BÁLINT KONCERTJE

2017-ben megjelenő harmadik nagylemeze a “Swing Karácsony”, amellyel most az egri lakosoknak is elhozza az igazi karácsonyi hangulatot.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 19. csütörtök, 19:00

EKMK KARÁCSONY – GÁJER BÁLINT KONCERT

Gájer Bálintot, Fonogram-díjas énekest, sokszor nevezik a magyar Michael Bublénak, hiszen habitusa, hangja néha kísértetiesen emlékeztet a kanadai szupersztárra. 2009-ben megnyerte a III. Jazzy Jazz Dalverseny “Legjobb férfi énekes” díját. A Group’N’Swing zenekarjával több albumot jelentettek meg, a “Botrány” névre keresztelt második stúdióalbumuk Fonogram-díjat kapott “Az év hazai szórakoztató zenei albuma” kategóriában. 2013-ban Bálint a dobogó második fokán végzett a “The Voice” tehetségkutató magyarországi szériájának döntőjében. 2015-ben döntőbe került a Magyarországi Eurovíziós Dalfesztiválon (A Dal 2015) a “That’s How It Goes” című száma.
2017-ben megjelenő harmadik nagylemeze a “Swing Karácsony”, amellyel most az egri lakosoknak is elhozza az igazi karácsonyi hangulatot.

A koncerten fellelhetők lesznek Dean Martin, Bing Crosby, Frank Sinatra és Michael Bublé stílusjegyei is. A “Let it snow”, “White Christmas”, “Santa Claus is Coming to Town”, “Last Christmas” mind ismerősen csengenek a nagyközönség számára, de magyar nyelven azonban ritkán hangzanak el ezek a világslágerek.

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

A koncert minden korosztály számára izgalmas élményt ígér!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat