Program


EKMK: VITKOVICS KLUB: Nemazalány x Sofi.

EKMK: VITKOVICS KLUB: Nemazalány x Sofi.

19:00 Nemazalány x Sofi
20:00 Carson Coma

VITKOVICS KLUB


19.00 Nemazalány x Sofi
Két évvel ezelőtt bombaként robbant be a hazai zenei életbe Halastyák Fanni, vagyis művésznevén Nemazalány. LiL G-vel közös számuk a Petőfi Sándor azóta már meghaladta a harminc milliós megtekintést a YouTubeon. Bár a lányok már nem alkotnak közös formációt, Nemazalány új partnerével, a tizenhét éves Sofival továbbra is sztárnak számít a fiatalok között. Szinte hihetetlen, de a lányok zenéi nagyon rövid időn belül, több milliós megtekintést érnek el.

20.00 Carson Coma
A Carson Coma egy 2018-ban alakult rockzenekar, mely az utóbbi évek egyik legdinamikusabban fejlődő fiatal együttesévé nőtte ki magát. Debütáló nagylemezük, a Corduroy Club 2019-ben a kritikusok kedvenc albuma lett, olyan dalokkal, mint a Kreolkék pillanatok vagy a Song About My Grandma. Ez utóbbi nyerte el a 4. Magyar Klipszemle fődíját, mely keretein belül a zenekar további három díjat tudhatott magáénak – ezzel demonstrálva a vizuális elemekre fektetett hatalmas hangsúlyt. 2020-ban az ‘Év Felfedezettje’ kategóriában a Carson Coma Fonogram-díjas csapattá vált, a Lesz, Ami Lesz című második korong pedig szintén a kritikusok által egyik legjobban elismert albuma lett az évben.
Bóna Zsombor – gitár, vokál, Fekete Giorgio – ének, gitár, Gaál Péter- percussion, Héra Barnabás – dob, ének, Jónás Attila – basszus, vokál, Kun Bálint – billentyűk, vokál

Ajánló


Harminchárom álomképet készítünk Keresztes Gábor (Freakin’ Disco együttes tagja, számos magyar film zeneszerzője)…

Csehov összes művében tetten érhető az író mély emberismerete és utánozhatatlan humora. A…


Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat