Program


Elek István Jazz Quartet

Elek István Jazz Quartet

A zenekar az ún. „mainstream” jegyeit hordozza, programjuk tisztelgés a nagy elődök és követőik előtt, természetesen a mai kor és az egyéniségük szellemében.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 12. péntek, 20:00

Az együttes tagjai:

ELEK ISTVÁN – szaxofon
WEISZ JÁNOS – zongora 
MOLNÁR PÉTER – bőgő 
CSEH BALÁZS - dob

A műsor kb. 2 x 45 perc.

Exkluzív kávézónk várja Nézőinket előadás előtt-alatt-után.
[ FÉM | színház+kávézó+belváros ] 
Itallap: https://www.femszinhaz.hu/kavezo

Az előadásra választható online kedvezményt elsősorban azoknak ajánljuk fel, akik kevésbé engedhetik meg maguknak a 'kultúra fogyasztását'. Amennyiben lehetősége van, kérjük, a teljesárú jegy megvásárlásával is támogassa független színházunkat! (50%-os kedvezményünk minimum 2, maximum 5 jegyre használható fel a legmagasabb jegyárak esetében.)

Kávéházi nézőtér: 4/2 szék az asztalok körül.

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Nagyszabású, exkluzív koncerttel érkezik tavasszal a Várkert Bazár színpadára a kivételes tehetségű, nemzetközileg is elismert énekesnő Király Linda és a Stúdió 11 Ensemble zenekar, hogy elvarázsolja a közönséget saját szerzeményeivel és népszerű világslágerekkel. A "Harmony of Love" címet viselő produkció sztárvendége az énekesnő testvére, Király Viktor énekes, dalszerző lesz, akivel számos szívhez szóló duettet is előadnak majd, igazi örömzenével ajándékozva meg a közönséget.

Ajánló


Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

A Medikus Zenekar 2008-ban alakult, tagjai a Semmelweis Egyetem és más hazai felsőoktatási intézmények egykori és jelenlegi hallgatói. A főleg…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat