Program


" Életközeli élmény " - Grund Improvizációs Színház

" Életközeli élmény " - Grund Improvizációs Színház

Az előadásba minden alkalommal meghívjuk a budapesti kulturális élet egy fontos figuráját. Az ő történeteire vagyunk kiváncsiak. Azokra a sztorikra, amit csak a haverjainak szokott elmesélni. Vagy talán még nekik sem. A Grund Színház színészei ezeket a történeteket felhasználva, ezekből inspirálódva jelenetket improvizálnak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 19. kedd, 19:00

Életközeli élmény
Budapesti arcok, képek, történetek

Az előadásba minden alkalommal meghívjuk a budapesti kulturális élet egy fontos figuráját. Az ő történeteire vagyunk kiváncsiak. Azokra a sztorikra, amit csak a haverjainak szokott elmesélni. Vagy talán még nekik sem. A Grund Színház színészei ezeket a történeteket felhasználva, ezekből inspirálódva jelenetket improvizálnak. Az előadás tehát mindig arról szól, ami ott, abban a pillanatban meg akar születni a vendég és a játszók közt.

Ezt a formátumot Armando Diaz, chicago-i imprómester találta ki 1995-ben, amikor egy új előadást akartak létrehozni a legendás Del Close rendezésében, de csak másfél próbára volt lehetőségük a bemutató előtt. Természetesen óriási siker lett a monológista és az improvizatőrök összjátékára építő show, amely mára az egyik legelterjettebb ú.n. „hosszú formátumú” improvizációs előadás lett Amerikában — New Yorktól Los Angelesig szinte minden nagyobb imprószínházban játsszák.

Az első alkalommal Szabó Simont hívtuk meg, aki a 21. századi magyar film egyik legkeresettebb színésze. Többek közt a Megdönteni Hajnal Tímeát vagy a Moszkva tér című filmekből ismerhetjük őt.

Ajánlatunk


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

6+ Bemutató: 2024.05.11.

Ajánló


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat