Program


ENGLISH LEISURE CAMP for teenagers with foreigners I.

ENGLISH LEISURE CAMP for teenagers with foreigners I.

9-13 év
Helyszíne: HA Kék Elefánt Ifjúsági Közösségi Tér

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: július 8. hétfő, 8:00

Angol szabadidős tábor fiataloknak külföldiekkel 1.

Akik már legalább 2 éve tanulják az angol nyelvet. A korábbi évek angol tábori hangulatát idézzük, játékosan felfedezzük Kecskemétet és a fiataloknak elérhető ifjúsági közösségi terek lehetőségit. Minden nap új játékokat tanulva és tevékenységeket kipróbálva, vidám környezetben gyakoroljuk az angol nyelvet. Mindent „angolul csinálunk”: közlekedünk, játszunk, étkezünk, tematikus filmet nézünk. Azokat a gyerekeket várjuk, akik már legalább kettő éve tanulják az angol nyelvet és bátran kommunikálnak külföldi fiatalokkal.

Szakmai vezetők: Szilvási Tibor és Kósa András Csaba
Információ: Kósa András Csaba 20/421-21-36

Ajánlatunk


Egy árva gyermekekből álló csapat és egy rendkívüli felnőtt, egy nemes lelkű művész a háború sújtotta Magyarországon. Varázslatos történet hűségről, bátorságról, barátságról és emberségről az embertelenségben.

Az Aranyakkord formációt Kiss Tibi (Quimby) és Vastag Gábor (A Kutya Vacsorája) hozta létre egy 2018-as ködös januári napon teljesen öntudatlanul. Egymás mellett ültek gitárral a kezükben és rájöttek, hogy megalakultak. Az Aranyakkord egy kísérleti műhely, dalkeltető, játék a zenével és a szöveggel. Sajátságos pszichedelikus-akusztikus hangulat, Rock’n’Roll rezervátum, szellemidézés, hangzásvilágát éppúgy jellemzi az utcai poros romantika, mint az éteri csilingelések.

Ajánló


2024. július 27-én első alkalommal lép fel a balatonlellei Szabadtéri Színpadon Horváth Tamás.

A bugaci határon; Délibábos Hortobágyon; Van az úgy, kérem néha, néha; Némán várni egy boldog percet; Én mától kezdve csak…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat