Program


Enneagram a munkahelyen

Enneagram a munkahelyen

Enneagram a munkahelyen - Egy különleges személyiségtipológia haszna a mindennapi életben. Megtudhatod, melyik személyiségtípusba tartozol, és hogyan kamatoztathatod ezt a hétköznapokban.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 25. kedd, 18:30

MI AZ ENNEAGRAM?

Az Enneagram egy precíz, hatékony rendszer a tudatosság, a személyes és a vezetői képességek fejlesztésére.
Kilenc alapvető világnézetet, kilenc különböző működési módot tár fel részleteiben, és segít a belső egyensúly, az önelfogadás és mások elfogadásának elmélyítésében. Az Enneagram nem személyiség tipológia, ezért az ember működése tekintetében nem a „hogyan”-okra mutat rá, hanem az annál sokkal mélyebben található „miért”-ekre.
Születésünk pillanatától mindannyian rendelkezünk egy Enneagram alapkarakterrel.
Mind a kilenc karakternek megvannak a maga természetes ajándékai, korlátai és vakfoltjai; mindegyik rendelkezik saját gondolkodási, cselekvési és létezési mintákkal, ugyanúgy, mint túlélési stratégiával és működési üzemmóddal.

AZ ENNEAGRAM ISMERETE A SEGÍTSÉGEDRE LESZ, HOGY:

- mélyebben megértsd önmagadat és a körülötted lévőket,
- motiváltabb, energikusabb és nyugodtabb legyél, és így jobban élvezd az életedet és a körülötted  lévők társaságát,
- felismerd az ajándékokat, melyeket vezetőként vagy csapatjátékosként hordozol,
- képes legyél kihasználni az erősségeidet és a legjobbat hozhasd ki magadból életed minél több területén,
- javíthass a teljesítményeden, elérd kitűzött céljaidat,
- megismerd a fejlesztésre váró kulcsfontosságú életterületeidet, beleértve a saját magadról és másokról kialakított tudatalatti hiedelmeket, melyek akadályoznak a hatékonyságban és együttműködésben,
- felfedezed, hogyan látnak téged mások, hogyan észlelik a munkahelyi viselkedésedet és amennyiben vezető vagy, a vezetői stílusodat,
- valódi és bizalmi kapcsolatokat alakíthass ki az emberekkel.

Ajánlatunk


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

Ajánló


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat