Program


Eperjes Károly - Az igazat mond, ne csak a valódit!-zenei kíséret:Négyessy Katalin

Eperjes Károly - Az igazat mond, ne csak a valódit!-zenei kíséret:Négyessy Katalin

Az igazat mond ne csak a valódit!
(összeállítás a XX. századi Istenkeresõ költõk mûvébõl)



 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 19. péntek, 19:00

Összeállítás a XX. századi Istent keresõ magyar költõk mûveibõl, Babits Mihály, Ady Endre, József Attila, Pilinszky János és más költõktõl egy rendhagyó zenés irodalmi mûsor keretében, melynek formája erõsen táplálkozik Latinovits Zoltán Balassi estjének a szerkezetébõl és Mensáros László A XX. század címû legendás mûsorából, amelyek hasonló céllal kerültek a közönség elé.
Eperjes Károly estjét hosszú évtizedek óta láthatja a közönség az országban és a határokon túl is. Ez idáig száznegyvennégy verset gyûjtött össze az évek alatt. Ezekbõl mennyit mond el egy esten, mindig függ a közönségtõl és az õ igényeiktõl, de a mûsor hármas szerkezetén sohasem változtat.

Ajánlatunk


Több mint két évtizede, alapítóként köszönt be egy nagy hellóval - 2024-ben pedig egy hangos goodbye-jal búcsúzik a Szent Efrémtől Bubnó Márk. Az együttes maghatározó hangja és arca, a minden nyelven (is) hibátlanul éneklő hangfenomén, a mellékállásban faápoló és ironman „Marcika” ezen az estén áll utoljára színpadra Magyarország legnépszerűbb vokális együttesével.

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Ajánló


A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv…

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat