Program


Érdekvédelmi terület (Fábri)

Érdekvédelmi terület (Fábri)

The Zone of Interest
amerikai-angol-lengyel történelmi film, háborús filmdráma, 105 perc, 2023
német nyelven, magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 22. hétfő, 20:30

Rendező: Jonathan Glazer
Szereplők: Sandra Hüller, Christian Friedel

 

A cannes-i nagydíjas film Auschwitz parancsnokának, Rudolf Hössnek és feleségének, Hedwignek történetét meséli el, akik közvetlenül a koncentrációs tábor mellett alakították ki luxusvillájukat. A falon túlról áthallatszanak a foglyok  sikolyai, a puskalövések és a gázkamrák füstje kísérti paradicsomukat. Közönyük e borzalmakkal szemben félelmetes és baljós ellentétet teremt. 

Höss és felesége, Hedvig szerepében  Christian Friedel és Sandra Hüller (Toni Erdman, Egy zuhanás anatómiája) látható. Jonathan Glazer filmjét a tavalyi cannes-i nagydíj mellett öt kategóriában jelölték Európai Filmdíjra (legjobb európai film, legjobb rendező, legjobb színésznő, legjobb színész, legjobb forgatókönyvíró), továbbá versenyben van a legjobb nemzetközi film Oscar-díjáért is.

Díjak: Cannes-i fesztivál 2023 - Nagydíj

Bemutató dátuma: 2024.02.15.

Forgalmazó: ADS Service

 

Ajánlatunk


Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

musical két részben

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


A fiatal amerikai orgonaművész, Bryan Anderson a Pennsylvania Államban megrendezett 2023-as Longwood Gardens Nemzetközi Orgonaverseny nagydíjasa. „Briliáns” és „első osztályú”…

Mi a közös egy régiségkereskedőben, egy képviselő feleségében és két fodrászban? Legyenek szemtanúi egy gyilkossági nyomozásnak és az est végére…

Szerelmi háromszögek, nercbundák, hiányos öltözetű hölgyek, ablakon kirepülő ruhadarabok, totális téboly. Mindez London legelegánsabb szőrmeszalonjában, kizárólag a felhőtlen szórakoztatás érdekében!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat