Program


Eurobalkan koncert
3

Eurobalkan koncert

Színházterem
Esemény kezdése: 2020. 04. 26. (vasárnap) 19.00
120 perc, egy szünettel

A Cimbaliband nagykoncertje külföldi vendégekkel, kulturális kerekasztallal (az első 120 fő erejéig), bakelit lemezekkel és megannyi balkáni zenés szemelvénnyel.

2019-ben utoljára játszik a MUZA-ban a Gödöllő- valamint Pest megye Kultúrájáért díjazott Cimbaliband. Jelentjük, most sem marad el a magaskultúra – az Unger Balázs vezette zenekar november 10-én egy eddig nem hallott produkciót állít színpadra, egyedi körítéssel. 18:00-tól a rendezvényre Kultúra+ jeggyel érkező vendégeink részt vehetnek a Horváth Gergely (Klasszik Rádió) által vezetett Lemezjátszó esten. A bakelit lemezjátszón ezúttal a Balkán gyöngyszemei forognak majd, Gergő pedig a balkáni népek szellemiségéről beszélget majd vendégeivel. 19:00-től csendül föl a MUZA Színháztermében az Eurobalkan, ahol a Cimbaliband és vendége a Balkansambel (SK) mutatja be, hogy mekkora improvizációs lehetőség rejlik a világzenében. Csak annyit ígértek, hogy egyszeri és megismételhetetlen lesz...!

Ajánló


A Tündértánc - Nővarázs című cirkuszi műsor 2020. szeptemberig lesz látható Budapesten a…

Rahmanyinov harmadik zongoraversenye fokozatosan foglalta el méltó helyét a zongorairodalom legjelentősebb művei között.…

A különleges este különleges nyitányaként a négytagú Várkonyi Csibészek, az ország legismertebb roma…


Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat