Program


Eurobalkan koncert

Eurobalkan koncert

Színházterem
Esemény kezdése:2020.október 25, vasárnap, 19 óra
120 perc, egy szünettel
A 2020.április 26-i előadás pótlása

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 25. vasárnap, 19:00

 Amennyiben rendelkezik jeggyel az előadásra, melynek eredeti időpontja április 26. volt, nincs más dolga, mint 2020. október 25-én 19 órára megérkezni a Muzába, hiszen jegyét érvényesítettük az új időpontra.

A Cimbaliband őszi nagykoncertje, igazi balkán rezesbandával, pezsgő ritmusokkal, újdonságokkal!

 

Bármilyen meglepő is, az idén 14 éves friss Fonogram díjas Cimbaliband minden évben tud valami különlegeset, a szokásostól eltérőt mutatni a magyar világzenei színpadán! A banda zenéjében a kelet-európai életérzés keveredik a népzenével, és a közönség által kedvelt modern zenei stílusokkal, A banda tagjainak jelentős népzenész múltja van, így a Cimbaliband “boszorkány konyhájában” a gyökerektől merített autentikus zenéből kiindulva készülnek a fogások. A zenei csemegéket pedig úgy tálalják elénk, hogy a dalok alapját egy igen különleges hangszer, a cimbalom alkotja, megfűszerezve egy kis jazz-el, latin zenével, balkáni ritmusokkal. Nem véletlenül emlegetik a zenei szaklapok a gödöllői születésű Unger Balázst a "cimbalom Chuck Berry-je" ként! Gyors ”riffjeivel” változatos stílusban mozgatja, irányítja a zenekart az igazi magyar akusztikus "keverőpult" mögül. Október 25-én 19:00 órától csendül fel a MUZA Színháztermében az Eurobalkan, ahol a Cimbaliband és vendége a Balkansambel (SK) rezesbanda mutatja be, hogy mekkora improvizációs lehetőség rejlik a világzenében. Csak annyit ígértek, hogy egyszeri és megismételhetetlen lesz...!

 

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat