Program


Évszakok

Évszakok

A legkisebbeknek szóló előadásunkkal az évszakok váltakozásait mutatjuk be. A színek és formák, a ritmus és zene által a csecsemőket szeretnénk elkápráztatni, míg a legkisebb óvodásoknak az évszakok változásának felismerése nyújtja az örömet.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 11. szombat, 16:00

Évszakok - BabaSzínház

A legkisebbeknek szóló előadásunkkal az évszakok váltakozásait mutatjuk be. A színek és formák, a ritmus és zene által a csecsemőket szeretnénk elkápráztatni, míg a legkisebb óvodásoknak az évszakok változásának felismerése nyújtja az örömet. A felnőtteknek irányt szeretnénk mutatni abban, hogy hogyan lehet hulladékokból kreativitásra ösztönöző játékokat készíteni, ugyanis az előadás kellékei, bábjai  újrahasznosított  papírhengerekből készültek. Bábszínházunk célkitűzése között szerepel a környezetvédelemre való figyelemfelkeltés, ez az előadás is ennek fényében készült:
a FÖLDÜNKÉRT, az ÉVSZAKOKÉRT, a GYERMEKEINKÉRT.

Rendező: Csortán Zsóka
Tervező: L. Deák Réka
Zene: Rákóczi Antal
Játsszák: Soós Emőke, Csortán Zsóka

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

Ajánló


Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat