Program


Ez Kész Cirkusz – A Mikamo Közép-Európai Kamarazenekar Koncertje

Ez Kész Cirkusz – A Mikamo Közép-Európai Kamarazenekar Koncertje

A bécsi alapítású MIKAMO Közép-Európai Kamarazenekar a koncerteket összművészeti alkotásként fogja fel, és ezen az estén is szemnek és fülnek egyaránt izgalmas élményt kínál.
 több

Takasugi a New York-i Coney Island vásári látványosságai közé repít, ahol a mozdulatoknak, gesztusoknak ugyanúgy szerepük van, mint a meglepetésszerű hangok szövetének. Beil Swap-jében (melynek címe cserét jelent) három zenész kilenc hangszerrel zsonglőrködik, “megduplázódva”. A lélegzés vagy séta szabálytalan lüktetéséhez hasonlította darabját Grisey, míg Pesson szerint a francia forradalom dala által ihletett műve reneszánsz kincsesládához hasonlít, amiből sorra kerülnek elő a gyűjtő féltve őrzött darabjai.

A koncert a Sonus Alapítvány a Mai Zene és a Korszerű Előadóművészet Támogatására rendezésében, a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával valósul meg.

Műsor:

Steven Takasugi: The Destinies of Hallucinations (Sideshow)
Michael Beil: Swap
Gérard Grisey: Périodes
Gérard Pesson:Carmagnole

Közreműködik:

MIKAMO Közép-Európai Kamarazenekar
Vezényel: Ajtony Csaba

Ajánló


Rejtély, hogy Európa közepén ez a remek adottságokkal rendelkező kisváros miért ment csődbe. A gyárak sorra bezártak, a népszerű üdülőközpont…

A 2022. január 12. és 17. között megrendezett XIV. Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál díjnyertes produkciói.

Egy különleges születésnap és egy felejthetetlen este, ez az, ami biztosan lesz! A jubileumi koncertjükre számos meglepetéssel készülnek, de nem…


Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat