Program


Ez Kész Cirkusz – A Mikamo Közép-Európai Kamarazenekar Koncertje

Ez Kész Cirkusz – A Mikamo Közép-Európai Kamarazenekar Koncertje

A bécsi alapítású MIKAMO Közép-Európai Kamarazenekar a koncerteket összművészeti alkotásként fogja fel, és ezen az estén is szemnek és fülnek egyaránt izgalmas élményt kínál.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 19. vasárnap, 18:00

Takasugi a New York-i Coney Island vásári látványosságai közé repít, ahol a mozdulatoknak, gesztusoknak ugyanúgy szerepük van, mint a meglepetésszerű hangok szövetének. Beil Swap-jében (melynek címe cserét jelent) három zenész kilenc hangszerrel zsonglőrködik, “megduplázódva”. A lélegzés vagy séta szabálytalan lüktetéséhez hasonlította darabját Grisey, míg Pesson szerint a francia forradalom dala által ihletett műve reneszánsz kincsesládához hasonlít, amiből sorra kerülnek elő a gyűjtő féltve őrzött darabjai.

A koncert a Sonus Alapítvány a Mai Zene és a Korszerű Előadóművészet Támogatására rendezésében, a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával valósul meg.

Műsor:

Steven Takasugi: The Destinies of Hallucinations (Sideshow)
Michael Beil: Swap
Gérard Grisey: Périodes
Gérard Pesson:Carmagnole

Közreműködik:

MIKAMO Közép-Európai Kamarazenekar
Vezényel: Ajtony Csaba

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

Ajánló


Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat