Program


Fekecs Ákos Project

Fekecs Ákos Project

A Fekecs Ákos Project kompozícióiban a lágy jazz-harmóniáktól, világzenei elemektől a fúziós lüktetéseken és páratlan ütemeken keresztül egészen a modern elektronikus hangzásig minden megtalálható. A zenekar játékmódja a megkomponált anyagon túl energikus improvizációkban is megmutatkozik.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 7. szombat, 20:00

Fekecs Ákos Project

Közreműködik:
Fekecs Ákos - dobok, ütőhangszerek, handpan
Ocsovay Damján - zongora, bilentyűs hangszerek, ének
Usztics Dániel - basszusgitár
Usztics Péter - gitár
Bartók Máté - EWI szaxofon, altszaxofon
Munkácsi Ádám - fuvola, shakuhaci, billentyűs hangszerek

A Fekecs Ákos Project 2017 júliusában alakult azzal a céllal, hogy Ákos barátaival, zenésztársaival közösen valósítsa meg saját zenei elképzeléseit. A dobos-zeneszerző 2011 óta dolgozik saját szerzeményein. Első önálló művét Reverse címen több, mint ötvenezren látták a Drum Talk TV videótárában. Kompozícióiban a lágy jazz-harmóniáktól, világzenei elemektől a fúziós lüktetéseken és páratlan ütemeken keresztül egészen a modern elektronikus hangzásig minden megtalálható. A zenekar játékmódja a megkomponált anyagon túl energikus improvizációkban is megmutatkozik.

2018-ban Erdélyben és Romániában turnéztak Marosvásárhely, Bukarest, Gyergyószentmiklós vonalon. Ugyanebben az évben megnyerték a hollandiai Amersfoort Jazz Festival keretében megrendezett nemzetközi Laureate World-Jazz versenyt, de számos más hazai és külföldi fesztiválon nagy sikerrel szerepeltek, mint például a Jazz Showcase a Művészetek Palotájában, a kolozsvári Jazz in the Park Festival, a balatonboglári Babel Jazz és Babel Sound Fesztivál, a sepsiszentgyörgyi PulzArt Kortárs Összművészeti Fesztivál, a Művészetek Völgye Kapolcson, a Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál, a belgrádi Dev9t Festival, vagy az International Jazz Laureate Festival Amersfoortban.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ajánló


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat