Program


Aktuális előadások




Szemügyre vesszük a terítékeket, és megismerkedünk a XVIII. és XIX. századi főúri ételekkel. Megtudhatjuk, hogy miért nem található konyha a kastélyban, hogy melyik volt I. Antal és Ferenc József kedvenc bora, ill. mivel kínálta Erzsébet királyné a hölgyvendégeit. Számba vesszük azon gasztronómiai fogásokat, melyeket a királyi család egy-egy tagjáról neveztek el, és megemlítjük az udvari beszállítókat is. 

Jegyárak: Felnőtt 6.350 ft/fő, Diák 4.050 ft/fő

Ajánló


A nagy érdeklődésre való tekintettel folytatjuk programunkat. Kérjük kísérje figyelemmel felületeinket, mert Kolovratnik Krisztián novemberben és decemberben is, további izgalmas…

A magyar festészet napja alkalmából sorozatot indít a Pro Kultúra Sopron a Magyar Nemzeti Galéria főmuzeológusa, Bellák Gábor művészettörténésszel és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat