Program


FilmZene Koncert
2

FilmZene Koncert

A műfaji sokszínűségéről ismert Budafoki Dohnányi Zenekar 2007-ben rendezte első filmzene koncertjét, új műfajt teremtve ezzel Magyarországon. Előadásaikon és a nagy érdeklődés miatt meghirdetett ráadáskoncertjeiken évről-évre megtöltik a hangversenytermeket.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 11. péntek, 19:00

A filmzene-irodalom legjavából válogatott dallamok, különböző filmek betétzenéjeként is ismertté vált, híres klasszikus művek, illetve filmekhez komponált eredeti darabok is megtalálhatók műsorukban.

A látványt a több mint 150 kórista és zenész mellett egy hatalmas kivetítő is szolgálja, amin az élő muzsikával összhangban peregnek majd a filmkockák. A zenékhez montírozott filmrészletek kiemelik és megértetik a zene szerepét a filmek dramaturgiájában, az atmoszférateremtésben és az érzelmek kifejezésében.
Az este során többek között olyan népszerű filmek zenéi szólalnak meg, mint a Csillagok háborúja, a Karib tenger kalózai, a Harry Potter, és további nagysikerű közönségkedvencek.

A Budafoki Dohnányi Zenekar és a Budapesti
Akadémiai Kórustársaság előadásában.

Ajánlatunk


Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Ajánló


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

A vége egy fotográfus szerelmeinek, családjának, karrierjének, s ezzel együtt a huszadik századnak összegzésre, feldolgozásra vagy éppen lezárásra váró, viharos…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat