Program


FILTOL zenekar

FILTOL zenekar

Legnagyobb közönséggel rendelkező Rock and Roll zenekar, mely elsősorban a megjelent lemezeinek a slágereit, másodsorban a  Magyar Rock and Roll siker dalokat viszi színpadra, eredeti hangszerelésben és látványos Show formájában, mely kitűnő hangulatot teremt bármilyen rendezvényen.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. március 18. szombat, 20:00

A zenekar, a Trimedio Records Kft. kiadásában, 2021 decemberében jelentette meg önálló lemezét „Belehalunk a Rock and Rollba”, ami 11 dalt tartalmaz. 2020.októberében megjelent „Ősz slágerei” című válogatás Cd kiadvány után, ARANYLEMEZT vett át a zenekar. 2022. Őszén megjelent a zenekar második Cd kiadványa” Strandszezon” címmel.

Ajánlatunk


Komikussá vált történet egy tanárról, Nyúl Béláról, akit meghurcolnak, feláldoznak a politika oltárán egy Hannibálról szóló, látszólag jelentéktelen tanulmány miatt, aminek állításait nem hajlandó visszavonni.

A februári koncert után májusban Brahms újabb két magyar tánca, egy kihívást jelentő versenyműve és mélységeket megjáró szimfóniája kerül a Fesztiválzenekar műsorára.

Ajánló


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

A két nagysikerű könyv szerzőjének egész estét betöltő estje, ahol minden a generációkról fog szólni, szóban és esetenként zenében is.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat