Program


FILTOL zenekar

FILTOL zenekar

Legnagyobb közönséggel rendelkező Rock and Roll zenekar, mely elsősorban a megjelent lemezeinek a slágereit, másodsorban a  Magyar Rock and Roll siker dalokat viszi színpadra, eredeti hangszerelésben és látványos Show formájában, mely kitűnő hangulatot teremt bármilyen rendezvényen.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. március 18. szombat, 20:00

A zenekar, a Trimedio Records Kft. kiadásában, 2021 decemberében jelentette meg önálló lemezét „Belehalunk a Rock and Rollba”, ami 11 dalt tartalmaz. 2020.októberében megjelent „Ősz slágerei” című válogatás Cd kiadvány után, ARANYLEMEZT vett át a zenekar. 2022. Őszén megjelent a zenekar második Cd kiadványa” Strandszezon” címmel.

Ajánlatunk


Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

Ajánló


Vajon ártatlan vagy bűnös Leonard Vole, a jóképű fiatalember, akit egy idős hölgy meggyilkolásával vádolnak?

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat