Program


Fishmojo 'Bad Moms Night'
11

Fishmojo 'Bad Moms Night'

Újra színpadon a Fishmojo!
Támogassák a FÉM Színházat egy jegyvásárlással! Köszönjük.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: május 4. szombat, 20:00

Cziczó Attila - gitár, ének
Orosz Tibor - basszusgitár, ének
Papp Balázs - ének, herfli, bongó
Csernák László Csüszy - dob, ének

https://www.youtube.com/watch?v=qXQ6yMCLeuU

Kedves Nézőink! Sajnos évadonként csak egy új bemutatót tudunk tartani, ám szeretnénk, ha találkozhatnánk Önökkel gyakrabban is. Ezért olyan programokat tervezünk pódiumszínpadunkra, melyek megmutatják, milyen színes, érdekes, értékes közösség vagyunk. Ezen alkalmak lehetőséget adnak arra, hogy a színháztermen kívül is találkozhassunk egymással, s arra is, hogy aki megteheti, extra jegy vásárlásával támogathassa missziónkat. Ez is egy ilyen program. Köszönjük, ha velünk lesznek!

Exkluzív kávézónk várja Nézőinket előadás előtt-alatt-után.
[ FÉM | színház+kávézó+belváros ] 
Itallap: https://www.femszinhaz.hu/kavezo

Kávéházi nézőtér: 4 szék az asztalok körül.

Az előadás napján magasabb jegyárral kell számolni!

Ajánlatunk


Az egyik legismertebb magyar gyerekszerző, Berg Judit gondozásában és Agócs Írisz rajzaival megjelent Maszat mesesorozat színházi adaptációja, amely 2009 óta az egyik legkedveltebb mese a kisgyermekek körében.

A Hagyományok Háza állandó táncháza, melyet 19-21 óráig tánctanítás előz meg. A tánctanításnak és a táncháznak a Hagyományok Háza Átriuma ad otthont, minden szombaton 19 óra és hajnali 2 között! Szombat esténként itt a helyed a Hagyományok Háza táncházában, tanuld és járd velünk a táncot!

A Teljes lényeddel című színházi est Polcz Alaine egész életén kísérli meg a hallgatóságot végigvezetni. Egészen fiatal korától az utolsó napokig. AZ ELŐADÁST KÖVETŐEN A NÉZŐK POZITÍV ÉLETSZEMLÉLETET ÁTADÓ INTERAKTÍV BESZÉLGETÉSEN VEHETNEK RÉSZT, AMELYRE KÜLÖN TUDNAK JEGYET VÁLTANI.

Ajánló


„Az ok, ami miatt a Szerelmes Shakespeare-t az irodalommal foglalkozó kutatók és kritikusok is élvezetesnek találják, nem más, mint hogy…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat