Program


Folklór előadás/Hungarian Dance Performance
5

Folklór előadás/Hungarian Dance Performance

Legyen részese egy hamisítatlan magyar zenei élménynek az ország legismertebb néptáncosainak és népzenészeinek tolmácsolásában!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. szeptember 9. péntek, 20:00

A Folklór előadás az első állandó színházi néptánc műsor a fővárosban a legnevesebb néptáncegyüttesek előadásában. Több mint húsz év tapasztalatával a zenekarok felejthetetlen élményt kínálnak a magyar népzene szerelmeseinek és a műfajjal ismerkedőknek egyaránt.

A 90 perces előadás egy igazán igényes összeállítás az ország nagy múltú néptánc történetéből, különböző stílusok és kosztümök látványos felvonultatásával. A látványos előadások monumentális ereje a hagyományok autentikus leképezéséből ered, melyet néprajzkutatók gyűjtéseinek köszönhetően a Magyar vidékek diverz, mégis egységes kultúráját tárják a néző szeme elé. Az előadások folyamatosan változó dinamizmusa és a látványos showelemek keveredése a művészet tartalmi mélységével egy különös utazásra invitál, mely az érzelmekre hatva mutatja be, mit is jelent magyarnak lenni.

A Folklór előadás 20:00-kor kezdődik. Kedves vendégeinket az előadás előtt 30 perccel várjuk.

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

A III. Madách Musical Pályázat győztes műve, amely 52 pályamű közül nyerte el az első díjat, forradalmian új hangvételű musical, melyben a kor magyar dallamvilága keveredik XXI. századi zenei formákkal. Szerelem, szenvedély, küzdelem a hazáért, a magam igazságáért, az életért. Háromgenerációs, nagyszabású, magával ragadó, látványos előadás.

Ajánló


Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később…

Havasi Balázs zongoraművész újra a Tokaj Fesztiválkatlanban ad koncertet 2024. augusztus 10-én!

Bartos Erika nagysikerű mesesorozatának epizódjaiból Nagy Orsolya készít színházunk számára színpadi forgatókönyvet. Az óvodás korú nézőinknek szánt előadást a Kolibri…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat