Program


FollowTheViolin & FMaN - Electric Lounge

FollowTheViolin & FMaN - Electric Lounge

A Várkert Akusztik sorozat nyári, szabadtéri változatában ezúttal a lounge kedvelői felé fordulunk: legújabb sorozatunkban a hazai elektronikus zenei szcéna nagy öregjeit és legújabb tehetségeit mutatjuk be a Várkert Bazár Öntőház udvarán.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 24. péntek, 20:00

Sorozatunk első estjén egy rutinos live act duo lép színpadra, amelynek tagjait többek között a FollowTheFlow, a Tóth Vera kvartett, a USNK, Pápai Joci, az InFusion Trio, a Tóth Gabi zenekar, a THA SHUDRAS, Oláh Gergő és a RomaSoul, a Jetlag és Péter Szabó Szilvi (NOX) produkcióiból ismeri a közönség. Műsoruk feldolgozásokat, saját dalokat, improvizációs elemeket tartalmaz mind magyar, mind idegen nyelven.

Esőhelyszín: Rendezvényterem, Aula

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat