Program


FőnixFitt 2019

FőnixFitt 2019

FőnixFitt - A harmadik!

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. január 12. szombat, 9:00

Harmadik alkalommal rendezik meg Debrecenben Kelet-Magyarország legnagyobb fitnesz rendezvényét.

Kapunyitás: 08:30

A programok között kangoo, world jumping, WALKenergie és indoor cycling maraton is szerepel, emellett workshopok, szakmai kiállítók, egészségügyi szűrőprogramok, életmód tanácsadás, az egész napos aktivitásban elfáradókat pedig relax zone és beauty zone is várja majd a Főnix Csarnokban január 12-én.

A január 12-ei esemény sztárvendégei Béres Alexandra, Sifter Tímea, Czégel Erika, Katus Attila és Tatarek Rezső lesznek, de ahogyan korábban, úgy idén is helyet kap a nagyszínpadon a debreceni oktatók színe-java.

Az egész napos rendezvényre már egy mozijegy áráért lehet belépőt váltani, de az elővételesek még ennél is olcsóbban, 2250 Ft helyett 1750 Ft-ért vásárolhatják meg a jegyüket december 11-ig a jegy.hu rendszerében vagy személyesen a Debreceni Sport Hotel***ben.

http://www.fonixfitt.hu/

Ajánlatunk


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Ajánló


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat