Program


Four stars - Beliczai Balázs, Hajdú Balázs,Janklovics Péter, Ráskó Eszter, vendég: Szabó Balázs Máté

Four stars - Beliczai Balázs, Hajdú Balázs,Janklovics Péter, Ráskó Eszter, vendég: Szabó Balázs Máté

Dumaszínház est

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. június 20. szombat, 20:30

A parkhoz így juthat el: https://bit.ly/2ZOmUB2

Az előadás 20:30-kor kezdődik. Kérjük, hogy érkezzen az előadás előtt egy órával, hogy a beengedésnél el tudjuk kerülni a tumultust.

Amennyiben bármilyen COVID-19-re jellemző tünete van vagy jelenleg is beteg, ne jöjjön az előadásra.
Az előadás során kérjük az Önnek munkatársunk által kijelölt helyet foglalja el és tartsa be a 1,5 méteres védőtávolságot az előadás előtt és azt követően is a büfében. Amennyiben ezt nem teszi meg, a vonatkozó 241./220. sz. (V.27.) Korm. rendelet alapján munkatársainknak el kell Önt távolítania a nézőtérről.

Amennyiben esőnapra kerül sor, azt következő napon 18:00 órai kezdettel ugyanezen a helyszínen tartjuk meg.

Az előadás időtartama kb. 120 perc, szünet nélkül.

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

vígjáték két részben

A történetben egy maréknyi árva gyerek kószál a háborús front kellős közepén biztonságra, hajlékra és élelemre vágyva. Céljuk a túlélés, kilátásaik azonban nem túl biztatóak. Útjuk során nemcsak ellenséggel, de jóakarókkal is találkoznak, akik segítenek meglátni az emberséget a legembertelenebb időkben is. Hűség, barátság, bátorság csak néhány a megszerzett kincsek közül, amikre bukkannak kis hőseink, valahol Európában vándorolva. A Valahol Európában az azonos című film musical-adaptációja, ami színházunk egykori igazgatója, Korcsmáros György írói örökségét is őrzi.

Ajánló


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat