Program


FRANK STEIN
2

FRANK STEIN

Öt talált sztori, amelyeket Londonban és Budapesten, villamoson és utcán rögzítettek a társulat tagjai. A szörny hangja ott van mindegyik történetben...
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. március 9. hétfő, 20:00

A Scallabouche Társulat bemutatja: FRANK STEIN

(talált tárgyak)

Öt talált sztori, amelyeket Londonban és Budapesten, villamoson és utcán rögzítettek a társulat tagjai. A szörny hangja ott van mindegyik történetben: a sóvárgó taxisofőrben, az önigazolást kereső személyi edző, a házasságukat megmenteni kívánó párban vagy a szexuális bűnt elkövető férfiban. A szörny hangja, akit táplálunk, nevelünk, a szörnyé, akivel együtt élünk, akivel együtt nevetünk. Rá fogunk ismerni.

Szereplők:
Jászberényi Gábor
Messaoudi Emina
Szalontay Tünde

Rendező: Alexis Latham

Ajánlatunk


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

A miniszter félrelép kortárs brit drámaírója, Ray Cooney bohózata az álmokról, a reményről szól, illetve arról, hogyan reagálnak karakterei, ha tapintható közelségbe hozza a sors őket vágyaikkal. A pénz mindenkit megvezet: a vagyon-hajsza fokozatosan válik abszurd bohózattá, rávilágítva mindarra, amit egy légből kapott bőrönd pénz hozhat az ember életébe. Henry Perkins szürke, hétköznapi élete hirtelen fordulatot vesz, amikor egy vonatutazás során tévedésből más táskáját megragadva hagyja el a pályaudvart. A felesége által gondosan felpakolt szendvicsek helyett vastag pénzkötegek párnázzák a táska belsejét.

Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig erősen vonzódó Omar Faruk Tekbilek az egyik legnagyobb hatású török világzenei előadó, aki a Müpa színpadán áprilisban új életre kelti a legnemesebb közel-keleti zenei hagyományokat.

Ajánló


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Kata és Bianca egy gazdag páduai úr lányai. Egyik szelíd, mint a galamb, de a másik vad, indulatos, csípős nyelvű,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat