Program


Freakin' Disco

Freakin' Disco

Színpadon a Freakin' Disco
A Freakin' Disco zenéje egyszerre mély, táncos és elszállós. Pszichedelektronika. Koncertjeik elemi ereje magával ragad és kirepít az űrbe.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 13. péntek, 20:00

Freakin' Disco

Egy különleges exkluzív koncert a festői Szentendre legautentikusabb szórakozóhelyén a Barlangban! A járványügyi helyzetre való tekintettel zárt térben megtartott koncertjeink nézőszámát erősen limitáltuk. A végeredmény egy bensőséges hangulatú, valóban alacsony nézőszámú rendezvény, ahol van elegendő hely táncolni, szórakozni, kikapcsolódni.

Színpadon a Freakin' Disco
A Freakin' Disco zenéje egyszerre mély, táncos és elszállós. Pszichedelektronika. Koncertjeik elemi ereje magával ragad és kirepít az űrbe.

The music of Freakin’ Disco is deep, psychedelic and groovy. The elemental power of their live performances launches the audience to space.

Ajánlatunk


zenés játék két részben

A Jó estét nyár, jó estét szerelem a magyar zenés színházi irodalom egyik legkülönlegesebb, egyben legsikeresebb darabja. Ősbemutatója óta igazi klasszikussá vált, ami nem is csoda: egyszerre elgondolkodtató, kritikus látlelet a társadalmi álszentségről s az emberi hiszékenységről, ugyanakkor szórakoztató, szellemes, fordulatos, slágerekben gazdag zenés mű is.

Ajánló


Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit évtizedek óta énekli – a magyar könnyűzene legjobbjainak…

Egy fogadóban vagyunk, ahol a fogadósné miatt lakik ott egy gazdag és egy szegény gróf, egymással vetekednek a nő szerelméért.…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat