Program


FREUD CAFÉ: „Jól szeretni, jól működni, jót várni”

FREUD CAFÉ: „Jól szeretni, jól működni, jót várni”

FREUD CAFÉ: „Jól szeretni, jól működni, jót várni” - érzelmeink szabályozása és a pszichés immunitás.
A Magyar Pszichoanalitikus Egyesület által szervezett előadássorozat következő témája az érzelemszabályozás lesz, az előadó Adrigán Erzsébet pszichoanalitikus, kiképző pszichoanalitikus.
Érzelmeink határozzák meg gondolatainkat, fantáziáinkat, elképzeléseinket önmagunkról és a környezetünkben élőkről.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 25. csütörtök, 19:00

Mindenki arra vágyik, hogy napjait kellemes, jó érzések uralják, ugyanakkor a csalódások, frusztrációk, veszteségek kikerülhetetlenek. Ezek fájdalmat, szomorúságot, leértékeltség érzést, haragot, szégyent ébresztenek bennünk. Vannak akiket jobban, és vannak akiket kevésbé terhelnek meg az ilyen helyzetek. Azok a személyek, akik az érzelmeiket képesek átélni és megfelelően szabályozni,a negatív hatások ellenére könnyebben megküzdenek a kudarcokkal, a veszteségekkel. Képesek megfelelően alkalmazkodni a megváltozott körülményekhez, feltételekhez. Róluk mondhatjuk azt, hogy jó a pszichés immunitásuk. Ez egy veleszületett adottság lenne vagy nem? Ha szerzett, akkor vajon milyen feltételek mellett alakul ki és mikor? Mi kell ahhoz, hogy az érzelmeinket, jót és rosszat egyaránt képesek legyünk átélni, kifejezni, hogy ne kelljen „eltüntetni” őket, hogy az életünket és önmagunkat a lehető legteljesebben élhessük meg?

A többszörös érdeklődés és a férőhelyek korlátozottsága miatt az előadásra jegyek elővételben vásárolhatók a Magvető Café honlapján. A jeggyel érkezők helye az előadáson biztosított, kérjük az előadás megkezdése előtt 10 perccel foglalják el helyeiket.

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat