Program


FRÖCCS Buda Lászlóval - Megoldás vagy önámítás - A spiritualitás újtai és útvesztői

FRÖCCS Buda Lászlóval - Megoldás vagy önámítás - A spiritualitás újtai és útvesztői

A Fröccs című előadásban a Momentán Társulat mindennapi élethelyzetekre improvizál. A téma mindig más, de a módszer közös: jellegzetes szituációkat, életszerű jeleneteket játszunk a jól ismert problémák kapcsán, mindig az adott közönség ötletei alapján.

Sok embert megtalál a spiritualitás. Van, akinek a kor hozza el, van, akire mások hatnak, vagy épp egy könyv inspirálja. Egyesek ódzkodnak tőle, mások nem értik, miért nem tér mindenki a "helyes" útra. Úton-útfélen használjuk mint életszemlélet, életmód, lelki hozzáállás. De vajon mit takar ez a szó? Képes akár problémákat, élethelyzeti válságokat is eltakarni, ahelyett, hogy a megoldásra fókuszálnánk?

Bemutatunk alternatív viselkedési formákat, végigjárjuk egy-egy helyzet különböző lehetséges kimeneteit. Követhetjük mindennapi hőseink útját a jövőbe, vagy éppen visszamehetünk a múltba, hogy felderítsük: mi az oka ismétlődő konfliktusaiknak, hol gyökereznek rosszul működő viselkedési mintáik.

Az imprószínházi eszközök és a közönség ötletei, tapasztalatai minden este új darabot írnak. Célunk, hogy humorral, nyitottsággal és empátiával nézzünk rá problémáinkra.

Egyedi recept a la Momentán: 1 deci pszichológia, 2 deci játék.

Megnevettet és felszabadít. Néha kicsit fejbe vág, de már alig várod a következőt.

Ajánló


Lionel kiváló beszédtanár, nem ismeri a kudarc fogalmát. Bertie szerény, csendes fiatalember és…

A meseszerű történet a szerelmi csalódásába belehalt Giselle földöntúli létezésén át jeleníti meg…

Henry Farrell regénye és színdarabja alapján Az előadás 18 éven aluli nézőink számára…


Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat