Program


FRÖCCS Buda Lászlóval - Megoldás vagy önámítás - A spiritualitás újtai és útvesztői

FRÖCCS Buda Lászlóval - Megoldás vagy önámítás - A spiritualitás újtai és útvesztői

A Fröccs című előadásban a Momentán Társulat mindennapi élethelyzetekre improvizál. A téma mindig más, de a módszer közös: jellegzetes szituációkat, életszerű jeleneteket játszunk a jól ismert problémák kapcsán, mindig az adott közönség ötletei alapján.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 28. csütörtök, 19:00

Sok embert megtalál a spiritualitás. Van, akinek a kor hozza el, van, akire mások hatnak, vagy épp egy könyv inspirálja. Egyesek ódzkodnak tőle, mások nem értik, miért nem tér mindenki a "helyes" útra. Úton-útfélen használjuk mint életszemlélet, életmód, lelki hozzáállás. De vajon mit takar ez a szó? Képes akár problémákat, élethelyzeti válságokat is eltakarni, ahelyett, hogy a megoldásra fókuszálnánk?

Bemutatunk alternatív viselkedési formákat, végigjárjuk egy-egy helyzet különböző lehetséges kimeneteit. Követhetjük mindennapi hőseink útját a jövőbe, vagy éppen visszamehetünk a múltba, hogy felderítsük: mi az oka ismétlődő konfliktusaiknak, hol gyökereznek rosszul működő viselkedési mintáik.

Az imprószínházi eszközök és a közönség ötletei, tapasztalatai minden este új darabot írnak. Célunk, hogy humorral, nyitottsággal és empátiával nézzünk rá problémáinkra.

Egyedi recept a la Momentán: 1 deci pszichológia, 2 deci játék.

Megnevettet és felszabadít. Néha kicsit fejbe vág, de már alig várod a következőt.

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

19:00 Kapunyitás 20:00 Beton.Hofi 22:00 Krúbi Beton.Hofi Rap Artist Krúbi háromszoros Fonogram-díjas énekes, rapper, zeneszerző, szövegíró. Első dalában, a 2017…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat