Program


FRÖCCS Tari Annamáriával - Párkapcsolat határok nélkül? - Hol és hogy húzz határokat?

FRÖCCS Tari Annamáriával - Párkapcsolat határok nélkül? - Hol és hogy húzz határokat?

A Fröccs című előadásban a Momentán Társulat mindennapi élethelyzetekre improvizál. A téma mindig más, de a módszer közös: jellegzetes szituációkat, életszerű jeleneteket játszunk a jól ismert problémák kapcsán, mindig az adott közönség ötletei alapján.

Mit, mennyit és miért érdemes áldozunk egy párkapcsolatban? Egy kapcsolat elején könnyen beleesünk abba a csapdába, hogy másnak (jobbnak, kedvesebbnek, rugalmasabbnak, lazábbnak, pontosabbnak stb.) mutatjuk magunkat, mint amilyenek vagyunk. Ezáltal kitolódnak a határaink, nem képviseljük a saját érdekeinket. Olyanok vagyunk, amilyennek a másik szemében látni szeretnénk magunkat.

Mit tegyünk, ha túlságosan önfeláldozóak voltunk, de változtatnánk? És ha mi zsákmányoltuk ki (akár akaratlanul) a másikat? Tari Annamáriával ezekre a kérdésekre keressük a választ, és improvizált jelenetekben mutatunk be konfliktusos, rosszul elsült vagy épp vicces párkapcsolati helyzeteket.

Bemutatunk alternatív viselkedési formákat, végigjárjuk egy-egy helyzet különböző lehetséges kimeneteit. Követhetjük mindennapi hőseink útját a jövőbe, vagy éppen visszamehetünk a múltba, hogy felderítsük: mi az oka ismétlődő konfliktusaiknak, hol gyökereznek rosszul működő viselkedési mintáik.

Az imprószínházi eszközök és a közönség ötletei, tapasztalatai minden este új darabot írnak. Célunk, hogy humorral, nyitottsággal és empátiával nézzünk rá problémáinkra.

Egyedi recept a la Momentán: 1 deci pszichológia, 2 deci játék.

Megnevettet és felszabadít. Néha kicsit fejbe vág, de már alig várod a következőt.

Ajánló


Miért járnak az emberek Zorán-koncertre? A nagyszerű dalok miatt. A remek muzsikusok miatt.…

Egy igazi állócsillag 1970. szilveszterén vált országosan ismertté, amikor éjfél előtt pár perccel…


Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat