Program


Fülelő I.

Fülelő I.

A Magyar Állami Operaház Zenekarának családi matinéja

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. február 12. szombat, 11:00

Néha nehéz ráérezni, mire érdemes fülelni egy szöveg nélküli, tisztán hangszeres zenénél. A hallgató könnyen eltéved a zenei formák, a rejtett utalások és a csak kottából kiolvasható összefüggések erdejében. Ha nincs idejük vagy kedvük utánaolvasni az adott műsornak (hiszen szórakozni jönnek hozzánk), vagy nem tudják, merre keressék a darabok megoldókulcsait, bízzák magukat az OPERA házi zenetörténészére, Mona Dánielre, aki a Fülelő sorozat keretében közérthető ismertetőivel teszi még élvezetesebbé az Opera Zenekar koncertjét.

Karmester
Frédéric Chaslin
 
Zenetörténeti kommentár
Mona Dániel
 
Közreműködik
a Magyar Állami Operaház Zenekara

Ajánlatunk


zenés játék két részben

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Ajánló


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat