Program


Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás

Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás

Több mint 100 márka és egyedi kedvezmények egy helyen! Ne csak a kádját töltse fel vízzel, hanem önmagát is ötletekkel! Új vagy régi, kicsi vagy nagy, költséghatékony vagy luxus – mindegy, mi mindent megmutatunk Önnek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 19. vasárnap, 9:00

Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás - 2020 január

A Fürdőszoba és otthoni wellness kiállítás szakértőinek és kiállítóinak segítségével gazdagodjon tudással, élje át, tapasztalja meg, próbálja ki, amire szüksége lehet a tökéletes fürdőszobához! Ha szeretne jó döntést hozni fürdőszobájával kapcsolatban, ha ötcsillagos wellness-élményre vágyik otthonában, 2020. január 17-19. között látogasson ki a budapesti BOK (SYMA) Csarnokba!

Jegyinformáció:
A kiállítás 14 év alatt, valamint diák és oktatói igazolvánnyal ingyenesen látogatható, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a Fürdőszoba Kiállítás oldalán lehet.
Az ingyenes jegyek csak a megfelelő igazolvány felmutatásával érvényesek, csak azokkal együtt jogosítanak fel belépésre.

Ajánlatunk


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat